Wat we doen

Innovatie → Oplossing → Impact

Foryard levert hoogwaardige, krachtige en veilige online platforms, web-apps en interne software-oplossingen. We richten ons op bewezen, moderne technologieën en volgen de trends van opkomende technologieën zoals blockchain, kunstmatige intelligentie en machine learning om altijd up-to-date te blijven. We gebruiken SCRUM als onze Agile ontwikkelingsmethodologie om van idee tot prototype, naar uiteindelijke oplossing te gaan.

Door onze innovatiecycli met Design Thinking-workshops, Design Sprints en de ontwikkeling van Minimal Viable Products ontdekken we welke hoogwaardige online platforms onze klanten nodig hebben. We benaderen problemen vanuit een mensgericht perspectief en hebben de mogelijkheid om vragen te beantwoorden door middel van rapid prototyping en gebruikerstesten.

Innovatie

Verbetering en vooruitgang zijn de sleutel tot onze innovatieve aanpak. Foryard biedt duidelijk gedefinieerde resultaatgerichte services.

Innovatie scan

Elke organisatie wil innoveren, maar heeft niet altijd de juiste structuur om zinvolle oplossingen te bedenken. Het is misschien moeilijk om de precieze kwestie(s) te achterhalen, omdat er veel factoren spelen als het gaat om innovatie.

Foryard wil organisaties helpen begrijpen waar de innovatiekloof ligt. De innovatiescan is een hulpmiddel ontwikkeld om alle factoren gerelateerd aan innovatie in de organisatie te beoordelen en een overzicht te bieden van de problemen die moeten worden weggenomen.

Lab-services

Een innovatielab is een geweldige plek om problemen en ideeën om te zetten in prototypen en MVP's. We helpen u graag om van uw hub een goed geoliede machine te maken met onze lab-services.

Foryard is van mening dat er geen 'één oplossing voor alles' is voor organisaties. We bespreken met u waar u bent en waar u naartoe wilt en passen de lab-services op uw situatie aan. Dit kunnen inspiratiesessies, Design Sprints of andere op maat gemaakte services zijn om u te helpen de kwaliteit en kwantiteit van uw lab te verbeteren.

Innovatielab

Met de huidige instroom van nieuwe technologie is het noodzakelijk om als organisatie je producten en diensten te herzien om gebruikers op de best mogelijke manier te blijven helpen.

Een eigen innovatielab helpt een organisatie om de uitdagingen op te lossen en te anticiperen op toekomstige mogelijkheden. Beginnend met een innovatiestrategie werk je toe naar een portfolio van initiatieven, welke de bedreigingen en trends dekken die relevant zijn voor jouw sector. Foryard heeft een blauwdruk ontworpen voor het opzetten van een succesvol innovatielab. Dit model is gebaseerd op ervaringen en lessen die opgedaan zijn bij het opzetten van Novum, het innovatielab van de Sociale Verzekeringsbank.

Productontwikkeling

Met bewezen moderne technologie en een gestructureerde aanpak realiseren we uw idee.

Webapplicatie

We lanceren producten die echte problemen oplossen. We gebruiken lean en agile productontwikkelingsmethodieken. Of u ons nu nodig heeft om complete oplossingen te bouwen of een moe en kapot product te vervangen, ons team helpt u uw einddoel te bereiken. Wij bouwen razendsnelle webapplicaties met een aangepast CMS (en / of CRM). Eindeloze integratiemogelijkheden met bestaande systemen en datasets, responsive voor alle apparaten.

Ontwerp

Wij geloven dat design de topping is op elke taart. Het is uw eerste indruk en fundamenteel voor een goede oplossing. We streven naar het creëren van digitale interfaces die elegant en intuïtief zijn (UI) en die de klanttevredenheid verhogen met eenvoudige, gebruiksvriendelijke productervaringen (UX).

Infrastructuur

Technologie-infrastructuur is het platform voor uw webtoepassingen. We creëren en implementeren niet alleen uw applicaties, maar beheren en onderhouden ze ook. Onze eerste prioriteit is om veilig, snel en schaalbaar te werken. Om deze reden werken we met de meest betrouwbare providers: AWS, Digital Ocean, Algolia en Mailgun.