Over ons

Wij vertalen uw sociale doel in een innovatieve software-oplossing

We zijn echte liefhebbers van digitale innovatie die gespecialiseerd zijn in het bouwen van hoogwaardige, krachtige en veilige online platforms, web-apps en interne software-oplossingen. Door te focussen op bewezen moderne technologieën zorgen we ervoor dat onze klanten altijd een stap voor zijn en de grootste positieve impact kunnen hebben op de maatschappij en de planeet.

We gebruiken SCRUM als onze Agile ontwikkelingsmethodologie om van idee tot prototype, naar uiteindelijke oplossing te gaan. Door onze innovatiecycli met Design Thinking-workshops, Design Sprints en de ontwikkeling van Minimal Viable Products ontdekken we welke hoogwaardige online platforms onze klanten nodig hebben. We benaderen problemen vanuit een mensgericht perspectief en hebben de mogelijkheid om vragen te beantwoorden door middel van rapid prototyping en gebruikerstesten.

Laat ons weten met welk probleem of welke uitdaging u te maken heeft. We komen graag met u in contact om mogelijke oplossingen voor uw bedrijf te bedenken!

Onze geschiedenis

Begin 2014 zijn Niek en Quintus een nieuw IT-bedrijf gestart genaamd LastMason. Beiden waren ervan overtuigd dat het runnen en beheren van een bedrijf radicaal anders zou moeten zijn. Gebaseerd op de ideeën van Ricardo Semler, is de belangrijkste focus van het bedrijf het bieden van autonomie aan mensen binnen het bedrijf en de mensen die met onze software werken. Het creëren van autonomie is nog altijd nummer één in wat tegenwoordig Foryard wordt genoemd. Het geeft het bedrijf zijn dynamiek, zijn exponentiële groei en zijn grote vreugde tijdens het werken met klanten. De waarden van Foryard zijn gebaseerd op liefde, vertrouwen en transparantie.

Nieuw opgerichte bedrijven veranderen snel het wereldwijde landschap van zakendoen. We zijn omringd door een generatie die op zoek is naar autonomie op het werk, voor mede-eigenaarschap in resultaten en voor platte organisaties gericht op maatschappelijke vraagstukken. De jongere generatie begint openlijk om deze verandering te eisen en het team van Foryard begeleidt de weg. Ons doel is om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken met een mensgerichte benadering en innovatieve technologieën.

Het team

Foryard bestaat uit een team van ambitieuze jonge professionals met de wens om een positieve impact te hebben op onze samenleving. We zijn ervaren mensen met een bepaald talent in uiteenlopende specialismen. Afhankelijk van uw branche of probleem / idee zullen we de beste experts kiezen die nodig zijn.