Over ons

Wij assisteren met innoveren en bouwen vernieuwende softwareoplossingen

Wat alle medewerkers van Foryard gemeen hebben? Ze ♥ digitale innovatie. Met die liefde als rode draad beoefenen wij twee takken van sport. Onze afdeling Innovatie helpt organisaties te innoveren: voor één probleem óf op constante basis. En Development bouwt hoogwaardige, krachtige en veilige online platforms, webapplicaties en interne softwareoplossingen.

Uw organisatie altijd één stap voor

In het digitale tijdperk volgen de ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Zit u hier niet bovenop, dan groeit de kloof tussen uw organisatie en uw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat u altijd een stap voorloopt. Zodat u uw klanten – en liefst ook de maatschappij en de planeet – maximaal kunt laten profiteren van creativiteit en de moderniteit.

Vernieuwende, beproefde methodes

Zowel binnen Development als Innovatie werken wij met vernieuwende, beproefde methodes zoals scrum, design thinking, design sprint en het ontwikkelen van prototypes en minimal viable products. Trends van opkomende technologieën waaronder blockchain, kunstmatige intelligentie en machine learning volgen wij op de voet. Zodat wij – en daardoor de organisaties waarvoor we werken – altijd up-to-date blijven.

Oplossingen die zitten als gegoten

Onze professionals hebben expertise op alle innovatiegerelateerde deelgebieden, zoals webdevelopment, UX en informatiebeveiliging. Daardoor zitten de oplossingen die wij maken of waarover wij meedenken altijd als gegoten.

De wereld een stukje mooier

Onze deuren staan wijd open voor eenieder die vooruit wil dankzij software of andere innovatieve technologieën of processen. En onze deuren staan wágenwijd open voor organisaties die zich inzetten om de wereld een stukje mooier te maken. Zelf zetten we in ieder geval graag de toon. Bijvoorbeeld door de duurzaamheidsdoelen van de EU na te leven.