Onze successen

De afgelopen jaren hebben wij bij diverse bedrijven en overheden succesvolle projecten gerealiseerd. Projecten waar we trots op zijn. Deze projecten zijn onder meer tot stand gekomen door samenwerking, innovatie en vertrouwen.

Foryard portfolio:

Speelplaats voor Innovatie

Dicht bij huis en geaard. Een plek waar magie gebeurd en verhalen worden verteld. Een abstract gevoel van richting en altijd vooruit zonder het uitsluiten van service of waarde. In de afgelopen jaren, hebben wij een innovatie framework ontwikkeld en succesvolle projecten bereikt met verschillende bedrijven en gemeentes. Wij zij trots op deze projecten sinds zij succesvol volbracht zijn door coöperatie, innovatie en de waardes van onze cultuur.

Sociale Verzekeringsbank:

Realisatie van software innovatielab Novum

De Sociale Verzekeringsbank is gestart met een Design Sprint onder begeleiding van de facilitators van Foryard. Tijdens de sprints werden er een aantal innovatieve oplossingen bedacht voor problemen die de gebruikers van de SVB in het buitenland ondervonden. Vervolgens is het interne innovatielab Novum gerealiseerd. Vanuit Novum worden nieuwe sprints gerealiseerd en prototypes verder ontwikkeld.

Novum Innovatie Lab
Stem

STEM:

Deel kapitaal snel en gemakkelijk met medewerkers

Met STEM hebben wij de eerste Nederlandse BlockChain platform gecreëerd dat snel en gemakkelijk ruilen van aandeel-kapitaal met jouw medewerkers mogelijk maakt. Het houdt zich aan de bevindingen van Thomas Pikkety, die beweert dat wij ons kapitaal op een gemakkelijkere manier moeten delen om ervoor te zorgen dat de welvaartskloof in onze wereld verkleind.

Neem contact op voor de mogelijkheden

HNK:

Design Sprint voor user experience

Bij HNK was er vraag naar een onderzoek over de gebruiksvriendelijkheid van de website en mobiele applicatie. Door een Design Sprint is er in een week duidelijkheid gecreëerd. Tijdens de sprint stond de user experience centraal. Aan het einde van de sprint zijn de resultaten getest met de uiteindelijke gebruikers en is er een adviesrapport geschreven voor het ontwikkelen van een nieuwe website en applicatie.

Achmea:

Ontwikkelen van een chatbot prototype

Door een presentatie bij Lab55 over de functionaliteiten van Hexacon, kwam bij Achmea de chatfunctie onder de aandacht. Binnen het crisisteam moest er efficiënter en sneller gecommuniceerd worden. Na een aantal gesprekken binnen Achmea is er een plan gepresenteerd aan het crisisteam en is er een prototype chatbot ontwikkeld. De chatbot behandelt de crisis aanvragen en stuurt ze door naar de juiste personen.