Onze successen

De afgelopen jaren hebben wij bij diverse bedrijven en overheden succesvolle projecten gerealiseerd. Projecten waar we trots op zijn. Deze projecten zijn onder meer tot stand gekomen door samenwerking, innovatie en vertrouwen.

Sociale Verzekeringsbank:

Realisatie van software innovatie lab Novum

Bij de Sociale Verzekeringsbank is gestart met een Design Sprint onder begeleiding van de facilitators van Foryard. Tijdens de sprints werden er een aantal innovatieve oplossingen bedacht voor problemen die de gebruikers van de SVB in het buitenland ervaren. Vervolgens is er het interne innovatie lab Novum gerealiseerd. Vanuit Novum worden nieuwe sprints gerealiseerd en prototypes verder ontwikkeld.

Novum Innovatie Lab
Hexacon

Hexacon:

Samenwerkingssoftware voor teams en bedrijven

Teams delen constant informatie, Hexacon biedt een overzichtelijk dashboard waardoor efficiënter werken mogelijk word. Waar je ook besluit te gaan werken vandaag, je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je bedrijf of team. Je deelt je presentaties, documenten en spreadsheets gemakkelijk via de cloud interface. En stuurt berichten en mededelingen direct naar het team via de chat functie.

Neem contact op voor de mogelijkheden

HNK:

Design Sprint voor user experience

Bij HNK was er vraag naar een onderzoek over de gebruiksvriendelijkheid van de website en mobiele applicatie. Door een Design Sprint is er in een week duidelijkheid gecreëerd, tijdens de sprint stond de user experience centraal. Aan het einde van de sprint zijn de resultaten getest met de uiteindelijke gebruikers en is er een adviesrapport geschreven voor het ontwikkelen van een nieuwe website en applicatie.

Achmea:

Ontwikkelen van een chatbot prototype

Via een presentatie bij Lab55 over de functionaliteiten van Hexacon kwam bij Achmea de chatfunctie onder de aandacht. Binnen het crisisteam moest er efficiënter en sneller gecommuniceerd worden. Na een aantal gesprekken binnen Achmea is er een plan gepresenteerd aan het crisisteam en is er een prototype chatbot ontwikkeld. De chatbot behandeld de crisis aanvragen en stuurt ze door naar de juiste personen.