Innovatie

Wij faciliteren innovatie bij organisaties

Door te innoveren lost u huidige of toekomstige problemen op met nieuwe technologieën of processen. Fantastisch op papier, lastig in de praktijk. Want hoe definieert u de problemen en doelen helder? En implementeert u de juiste governance en cultuur rond een innovatieproces?

Foryard innoveert met u. Waardoor uw organisatie de vruchten plukt – en liefst ook blijft plukken – van creativiteit en vernieuwing.

Onze diensten

Innovatietrajecten en structureel innoveren

We kunnen u begeleiden bij een innovatietraject. Dankzij methodes als design sprint, design thinking en ontwikkeling van prototypes gaan we samen in korte tijd – doorgaans een week tot een maand – van een specifiek probleem naar een concrete oplossing.

Wilt u structureel innoveren? In zo’n negen maanden tot een jaar helpen we u een nieuw innovatielab op te zetten, of uw huidige lab te verbeteren. Samen met u kijken we waar de uitdagingen voor innovatie liggen binnen uw organisatie. Vervolgens creëren we gezamenlijk de structuur die nodig is om constant op volle kracht te innoveren.

Innovatietraject: snel van probleem naar oplossing

Met een innovatietraject helpt Foryard u een oplossing te ontwikkelen voor een bestaand probleem. Via bijvoorbeeld design thinking-sessies of design sprints brengen we eerst exact uw probleem in kaart, waarna we een prototype ontwikkelen én testen. En dat alles binnen een week tot een maand.

Structureel innoveren: op constante basis vernieuwen

Foryard helpt u met structureel innoveren door een innovatielab op te zetten. Of door de innovatiekracht van uw huidige team te vergroten.

Meer weten?

Vrijblijvend praten over de innovatiemogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met