Development

Wij bouwen de vernieuwendste softwareoplossingen

Foryard bouwt webapplicaties, online platforms, interne softwareoplossingen en websites. Van rechttoe rechtaan API tot volledig SaaS-platform: al onze producten zijn volledig op maat gemaakt, veilig én razendsnel.

Doordat ons developmentteam een solide infrastructuur voor uw applicatie opzet, het beheer en onderhoud voor rekening neemt, feilloos UI- en UX-design aflevert én het allerhoogste security-niveau realiseert, verheffen wij iedere applicatie tot een topapplicatie.

Development

Softwareoplossingen op maat

Wat wij precies kunnen maken? Eigenlijk alles. Vaak ontwikkelen we webapplicaties voor interactie met de klant, waar accounts aan verbonden zijn of met een admin panel. Zo nodig bouwen we zelfs een volledig ERP voor u. Onze applicaties zijn eindeloos te integreren met bestaande systemen en datasets. En responsive voor alle apparaten.

Of we nu een eenvoudige softwarekoppeling of een op maat gemaakt CRM of CMS voor u maken: dankzij onze gestructureerde aanpak van idee tot beheer beschikt uw organisatie uiteindelijk over een oplossing die alle aspecten van het probleem tackelt.

Hoe wij werken

Foryard richt zich voornamelijk op beproefde, innovatieve technologieën en volgt opkomende technologische trends op de voet. Zo blijven wij altijd up-to-date en profiteert uw organisatie van een future-proof oplossing.

Drie extra redenen waarom we uitblinken

Ons developmentteam bouwt steengoede webapplicaties, online platforms, interne softwareoplossingen en websites. Onder meer omdat we uitblinken in de volgende drie takken van sport.

laravel
bootstrap
devops
security
payments
verification
documents
crm
mollie
search

Het Buitenlandportaal, een project van de Sociale Verzekeringsbank, is een webapplicatie waarbij burgers na geavanceerde verificatie op een veilige manier documenten kunnen indienen ter controle.

Meer weten?

Vrijblijvend praten over de softwareoplossing die uw organisatie nodig heeft? Neem dan contact op met